6 november 2017

Platforms voor betere business

Platforms voor betere business, innovatie en uitvoering van projecten

Discap gebruikt de kracht van platforms om klanten aan betere business te helpen,  om sneller te innoveren en om een superieure projectaanpak mogelijk te maken.  

 

 

 

Business Development 4.0

4.0 aanpak naar betere  business

Bedrijven concurreren op basis van de kracht van hun ecosysteem, inzicht in  decision journeys en digitale middelen Daarbij hoort het vermogen om te kunnen werken vanuit het platform gedachtegoed. Onder andere deze punten zijn onderdeel van onze moderne business development  aanpak dat past bij deze tijd. Onze projecten variëren van een compleet traject van idee exploratie tot operationele uitvoering,  of toepassen van bepaalde onderdelen daarvan,  tot een specifiek business development  project dat gericht is op een klant of prospect van onze klant.  Wij werken ook voor buitenlandse  bedrijven die hun market presence en aantal klanten in Nederland willen vergroten.

 

Fysieke platforms  

Voor innovatie en het ontwikkelen van business.

Laat het ecosysteem voor je werken! Breng de juiste partijen bij elkaar in een fysiek platform dat zich richt op probleemoplossing, actie en implementatie.  ‘Het doen” staat centraal. Dit platform is een uiterst krachtig middel voor het ontwikkelen van business en nieuwe ideeën. Het versterkt  op een  kosteneffectieve  manier de commerciële slagkracht en het imago van bedrijven. Discap helpt met het ontwikkelen van het platform en faciliteert de bijeenkomsten.

 

Platforms voor projecten  

Voor integraal ontwerp en aanpak , kenniscreatie en foutloze uitvoering.

Projecten worden organiseerbaar, hanteerbaar en  communiceerbaar  waarmee  de prestaties significant verbeteren. De human en organisational capital groeien. Effecten zijn in de hele keten van samenwerking merkbaar.  Bij projecten waar aanbesteding een rol speelt,  maakt het tenderproces ook deel uit van het integrale  ontwerp en aanpak. Daarmee vergroten bedrijven de winstkansen en blijft de investering in een tendertraject renderen. Discap helpt bij het ontwikkelen van de human en organisational capital.   

 

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over bovenstaande diensten en platformdenken? Neem contact met ons op en laat u informeren. Wij maken graag een afspraak met u. Daartoe kunt u HIER naar de contactmogelijkheden gaan. Direct bellen kan ook op 0629048752.

 

Terug naar de homepage