6 februari 2017

Over

Vernieuwend ondernemen

Vernieuwend ondernemen zit in ons DNA. De huidige services zijn ontstaan door zelf op tijd te vernieuwen. Door het monitoren en interpreteren van boven- en ondergrondse veranderingen. Door te luisteren naar en praten met  klanten, partners en thoughtleaders. Een nieuwe business realiteit heeft voor iedere klant of project een andere betekenis. We beschikken over kennis en ervaring om die betekenis te herkennen, te interpreteren en te gebruiken.

De nieuwe business realiteit is platform business en samenwerking

Op diverse fronten is er sprake van een fikse verschuiving. Jongere bedrijven ontwikkelen soms in korte tijd meer waarde dan gevestigde bedrijven. Eigenaarschap van middelen krijgt een andere betekenis. Iedereen en alles lijkt met elkaar verbonden en van elkaar afhankelijk te zijn. Burgers wensen zelf actief vorm en inhoud geven aan hun woon- en leefomgeving. Klanten worden het middelpunt van interactie. Technologie beïnvloedt in toenemende mate de manier van werken en samenleven. Het voorgaande heeft invloed op uw ondernemerschap en bedrijf. Wij helpen u om de kansen die genoemde ontwikkelingen bieden te ontdekken en te verzilveren.

Rob de Moor

SONY DSC

Heeft uitgebreide ervaring op directie en managementniveau en helpt organisaties naar een next level te brengen. Heeft scherp zicht in ontwikkelingen van technologie, business logic en maatschappij. Weet dit te vertalen naar de impact op bedrijven en de manier waarop zij kunnen profiteren van de kansen die deze ontwikkelingen bieden. Heeft ruime ervaring met het vernieuwen van business en het scherper maken van strategie en uitvoering. Voert sinds 2004 met Discap of met partners projecten uit op het gebied van strategische business development en platform ecosystemen.  Is sinds 2017 ook eigenaar van NL Resilient, een Agora rondom oplossingen dat steden toekomstbestendiger en slimmer helpt te maken [ www.nlresilient.org ].  Daarnaast is Rob founding partner van Business21 dat zich toelegt op het ontwikkelen van sociale ecosystemen.

 

Terug naar de homepage