24 januari 2017

Business is IT en IT is business

Enabling technologies

De rol van software applicaties en platform technologie voor het genereren van business wordt steeds groter.  Data driven business is straks gemeengoed en dat betekent dat bedrijven hun data analytics capabilities op orde moeten hebben. Degenen die ook nog te maken hebben met smart devices ontkomen niet aan een Internet of Things data strategie.

Wat doet Discap

Discap helpt bedrijven bij het ontdekken van nieuwe digitale business kansen en het opzetten van de business. Vervolgens kunnen we samen met software ontwikkelpartner Qubiz nieuw producten en diensten en ondersteunende processen transformeren in software applicaties. Ditzelfde doen wij met het ontdekken en ontwikkelen van data analytics applicaties.

Het ontwikkelen van applicaties  kan op projectbasis maar vaker is er sprake van een strategische en lange termijn samenwerking. De teams van Qubiz zijn dan een verlengstuk van de organisatie van de klant en kennen het bedrijf door en door. Dit is een niet te onderschatten voordeel met het oog op continuïteit. Opgedane kennis wordt binnen Qubiz geborgd. Deze manier van samenwerking vergroot enorm de wendbaarheid van IT en daarmee ook van de business.

Voor bedrijven komt hiermee snel ongelimiteerde ontwikkelcapaciteit en kennis beschikbaar dat direct inzetbaar is. Dit  tegen een lagere investering en minder management tijd  dan wanneer extra eigen mensen ingehuurd worden. De slagkracht om nieuwe business initiatieven te ondersteunen neemt enorm toe.  

Wilt u meer weten?

Wij maken graag een afspraak met u. Daartoe kunt u HIER naar de contactmogelijkheden gaan. Direct bellen kan ook op 0629048752.

Kijk voor meer informatie ook op de website van Qubiz

Terug naar homepage